Парафія святих першоверховних апостолів Петра і Павла у Коршемках Збаразького благочиння відзначила 25-річчя

29 червня 2024 року, у день пам’яті святих першоверховних апостолів Петра і Павла, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор відвідав Збаразьке благочиння.

Детальніше


У Борщеві відзначили 30-річчя освячення храму Різдва Івана Хрестителя

24 червня 2024 року, в День Святого Духа та свято Різдва Іоана Предтечі, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор з архіпастирським візитом побував у Борщеві.

Детальніше


Митрополит Нестор співслужив Предстоятелю в Манявському чоловічому монастирі

У день вшанування Манявської ікони Божої Матері “Ізбавительниця”, 25 червня 2024 року, Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній очолив Божественну літургію у Хресто-Воздвиженському Манявському чоловічому монастирі на Прикарпатті, повідомила пресслужба Київської митрополії.

Детальніше


Архієрейське богослужіння у День Святої Тройці у Підволочиську

У День Святої Тройці – П’ятидесятницю, 23 червня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив святкову Божественну літургію у Свято-Троїцькому соборі Підволочиська.

Детальніше


Архіпастир звершив Літургію та панахиду у Троїцьку поминальну суботу

22 червня 2024 року, у Троїцьку поминальну суботу, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени.

Детальніше


Читання Акафісту Пресвятій Богородиці у храмі Різдва Пресвятої Богородиці в Тернополі

У сьому неділю після Пасхи та в день пам’яті отців Першого Вселенського собору, 16 червня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив читання акафісту Пресвятій Богородиці в храмі Різдва Пресвятої Богородиці в Тернополі.

Детальніше


Митрополит Нестор освятив іконостас у храмі Покрови Пресвятої Богородиці м. Збаража

У сьому неділю після Пасхи та в день пам’яті отців Першого Вселенського собору, 16 червня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор здійснив архіпастирський візит до Збаража.

Детальніше


Архіпастирський візит до Вишнівця у свято Вознесіння Господнього

13 червня 2024 року, в день свята Вознесіння Господнього, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор здійснив архіпастирський візит до Вишнівця, де звершив урочисту Божественну літургію у храмі Вознесіння Господнього.

Детальніше


Божественна літургія у шосту неділю після Пасхи

У шосту неділю після Пасхи, про сліпого, 9 червня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени м. Тернополя.

Детальніше


Божественна літургія у неділю про самарянку

2 червня 2024 року, у п’яту неділю після Пасхи, про самарянку, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени м. Тернополя.

Детальніше