ПЦУ відзначила орденами працівників Тернопільської обласної дитячої лікарні

Православна Церква України відзначила орденами святого великомученика і цілителя Пантелеймона високий професіоналізм, жертовне служіння у збереженні дару життя, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я Тернопільщини, духовно-моральні якості, громадську позицію та милосердя працівників Тернопільської обласної дитячої кланачної лікарні.

З благословення Блаженнійшого митрополита Епіфанія високі церковні нагороди медичному директору КНП “Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня” ТОР Аллі Філюк і завідувачці інфекційно-боксованого відділення Світлані Євтушенко вручив митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор.

Візит Високопреосвященнійшого владиди до цього медичного закладу супроводжували завідувач єпархіальної канцелярії протоієрей Володимир Зубілевич, настоятель тернопільського Свято-Троїцького собору протоієрей Миколай Зінкевич і клірик собору протоієрей Григорій Нецькар.

Варто додати, що на території обласної дитячої лікарні, що на вул. Сахарова в Тернополі, діє каплиця, якою опікується протоієрей ригорій Нецькар.