Архіпастирський візит на парафію Архістратига Михаїла с. Більче-Золоте Борщівського благочиння

У понеділок, 16 вересня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив архіпастирський візит у Борщівське благочиння. На запрошення протоієрея Петра Міськіва архієрей звершив Божественну літургію в храмі Архістратига Михаїла с. Більче-Золоте.

Детальніше


Архіпастирський візит у с. Біла Чортківського благочиння

У неділю після Воздвиження, 15 вересня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив архіпастирський візит у Чортківське благочиння.

Детальніше


Божественна літургія у свято Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього

У день свята Воздвиження Чесного й Животворчого Хреста Господнього, 14 вересня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор здійснив архіпастирський візит до Кременця. Високопреосвященнійший владика звершив Божественну літургію у Чеснохрестському храмі.

Детальніше


Митрополит Нестор звершив чин похорону новопреставленого протоієрея Романа Стадніка

У понеділок, 9 вересня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію і чин священника – новопреставленого протоієрея Романа Стадніка. Богослужіння відбулося у храмі Святого Архістратига Михаїла с. Буглів Лановецького благочиння, настоятелем якого довгі роки був спочилий.

Детальніше


Панахида за новопреставленим протоієреєм Романом Стадніком

8 вересня 2024 року у храмі Святого Архістратига Михаїла с. Буглів Лановецького благочиння відслужили панахиду за новопреставленим протоієреєм Романом Стадніком.

Детальніше


У свято Різдва Пресвятої Богородиці митрополит Нестор молився у Великому Кунинці

У день свята Різдва Пресвятої Богородиці 8 вересня 2024 року митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив архіпастирський візит у Збаразьке благочиння.

Детальніше


Спочив у Господі протоієрей Роман Стаднік

З глибоким сумом повідомляємо, що відійшов до Господа клірик Тернопільської єпархії, настоятель храму святого архістратига Михаїла с. Буглів та храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Кутиска Лановецького благочиння протоієрей Роман Стаднік.

Детальніше


Митрополит Нестор взяв участь у засіданні Ради церков при Тернопільській ОВА

Митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор взяв участь у засіданні Ради церков і релігійних організацій при Тернопільській ОВА. Засідання відбулося 5 вересня й було присвячене питанню духовного єднання українців, повідомила пресслужба ОВА.

Детальніше


Делегація Православної Церкви України відвідала Грецію

З благословіння Предстоятеля Православної Церкви України та на запрошення митрополита Кефалінійського Димитрія (Православна Церква Еллади) делегація ПЦУ відвідала Грецію. До складу делегації увійшли митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор, протоієрей Миколай Гой, протоієрей Святослав Швець, протоієрей Володимир Зубілевич та пан Юрій Матчук.

Детальніше


Митрополит Нестор благословив студентів ТКФК на початок нового навчального року

2 вересня 2024 року на запрошення адміністрації Тернопільського кооперативного фахового коледжу (директор – Василь Мулярчук) митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня знань.

Детальніше