Престольне свято храму прп. Іова Почаївського в Горинці Кременецького благочиння

28 серпня 2024 року, в день шанування знайдення мощей прп. Іова Почаївського, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор очолив Божественну літургію в храмі прп . Іова Почаївського с. Горинка Кременецького благочиння.

Детальніше


У тернопільському храмі Іоана Богослова освятили накупольні хрести

У девʼяту неділю після Пʼятидесятниці, 25 серпня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив читання акафісту Пресвятій Богородиці у храмі святого апостола і євангеліста Іоана Богослова у Тернополі.

Детальніше


У головному храмі єпархії урочисто зустріли взуття з мощей преподобного Герасима Кефалонійського

У девʼяту неділю після Пʼятидесятниці, 25 серпня 2024 року, у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени урочисто зустріли взуття з мощей преподобного Герасима Кефалонійського. 

Детальніше


У храмі села Цвітова Бучацького благочиння освятили новий престол

18 серпня 2024 року, у 8-му неділю по П’ятидесятниці, з благословення митрополита Тернопільського і Кременецького Нестора відбулося освячення престолу в храмі Введення Пресвятої Богородиці села Цвітова Бучацького благочиння.

Детальніше


Богослужіння в митрополичому храмі святого Діонісія на острові Закінтос

18 серпня 2024 року, у восьму неділю після П’ятидесятниці, делегація Тернопільської єпархії взяла участь у богослужінні в митрополичому храмі святого Діонісія на острові Закінтос.

Детальніше


Божественна літургія в сьому неділю після П’ятидесятниці

11 серпня 2024 року, в 7 неділю після П’ятидесятниці, митрополит митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени.

Детальніше


Митрополит Нестор співслужив Предстоятелю на Хмельниччині

Митрополит Нестор на запрошення архієпископа Хмельницького і Шепетівського Павла та протоієрея Василя Крисака взяв участь у заходах, які очолив митрополит Київський і всієї України Епіфаній у Хмельницькій єпархії. 

Детальніше


Божественна літургія в день свята Преображення Господнього

У день свята Преображення Господнього, 6 серпня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у Преображенському храмі Тернополя.

Детальніше


Божественна літургія у шосту неділю після П’ятидесятниці

У шосту неділю після П’ятидесятниці, 4 серпня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени.

Детальніше