Богослужіння Великого вівторка

У Великий вівторок, 30 квітня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор відслужив Божественну літургію Ранішосвячених Дарів у кафедральному соборі святих рівноапостольних Костянтина і Єлени в Тернополі.

Детальніше


Богослужіння Великого понеділка

 29 квітня 2024 року, у Великий понеділок, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор відслужив Божественну літургію Ранішосвячених Дарів святителя Григорія Двоєслова у каплиці кафедральному собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени в Тернополі.

Детальніше


Читання Акафісту Пресвятій Богородиці у храмі Архістратига Михаїла в селі Чистилів

У день свята Входу Господнього в Єрусалим, 28 квітня 2024 року, Високопроесвященнійший Нестор, митрополит Тернопільський і Кременецький, звершив читання акафісту Пресвятій Богородиці у храмі Архістратига Михаїла в селі Чистилів Тернопільського благочиння.

Детальніше


Божественна літургія в день свята Входу Господнього в Єрусалим

У день свята Входу Господнього в Єрусалим, 28 квітня 2024 року,  митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у Свято-Троїцькому соборі м. Тернополя.

Детальніше


Всенічне бдіння напередодні свята Входу Господнього в Єрусалим

Напередодні свята Входу Господнього в Єрусалим, 27 квітня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Всенічне бдіння у Свято-Троїцькому соборі м. Тернополя.

Детальніше


Архієрейський візит у Молотків у день пам’яті святого Юрія Переможця

23 квітня 2024 року, в день пам’яті святого великомученика Юрія Переможця, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор відвідав Лановецьке благочиння. У храмі с. Молотків Високопреосвященнійший владика звершив Божественну літургію з нагоди престольного свята.

Детальніше


У Тернополі відбудеться міжконфесійний фестиваль-конкурс духовної пісні “Я там, де є благословення”

Міська рада Тернополя оголосила дату проведення міжконфесійного фестивалю-конкурсу духовної пісні “Я там, де є Благословіння”. У 2024 році він відбудеться 18-19 травня. Організатори запрошують до участі церковні хорові колективи.

Детальніше


Архієрей звершив Ранню з читанням Покаянного канону прп. Андрія Критського

У середу ввечері п’ятого тижня Великого посту, 17 квітня 2024 року,  митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Ранню з читанням Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського.

Детальніше


Божественна літургія у четверту неділю Великого посту

У четверту неділю Великого посту, 14 квітня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у храмі Різдва Пресвятої Богородиці в Тернополі.

Детальніше


Богослужіння за протоієреєм Романом Сливкою у 40-й день його упокоєння

У суботу, 13 квітня 2024 року,  в храмі Успіння Пресвятої Богородиці м. Збаража відбулося богослужіння  за приснопам’ятним митрофорним протоієреєм Романом Сливкою у 40-й день його упокоєння.

Детальніше