Митрополит Нестор у Гніздичному освятив пам’ятні дошки загиблим за Україну Героям

24 березня 2024 року митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор святив меморіальні дошки загиблим на війні проти російського агресора Героям – Степана Футрика і Володимира Кантицького. Дошки відкрили біля храму Преображення Господнього с. Гніздичне Збаразького благочиння.

Детальніше


Архієрейське богослужіння у день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці

У день дванадесятого свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, 25 березня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив богослужіння у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени.

Детальніше


Божественна літургія в неділю Торжества Православ’я

24 березня 2024 року, в неділю Торжества Православ’я, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Божественну літургію у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени в Тернополі.

Детальніше


Пасія з читанням Євангелія від Матфея

У п’ятницю ввечері першої седмиці Великого посту, 22 березня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив мале повечір’я і Пасію з читанням страсного Євангелія від апостола і євангеліста Матфея.

Детальніше


Велике повечір’я з читанням четвертої частини Покаянного канону прп. Андрія Критського

У четвер першої седмиці Великого посту, 21 березня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив Велике повечір’я з читанням четвертої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського .

Детальніше


Архієрей звершив першу в цьому році літургію Ранішеосвячених Дарів

У середу першої седмиці Великого посту, 20 березня 2024 року, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив  першу в цьому році літургію Ранішеосвячених Дарів.

Детальніше


Митрополит Нестор освятив автомобіль, придбаний волонтерами проєкту “Бандеролька перемоги”

15 березня 2024 року митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив чин освячення автомобіля і дрона-камікадзе для українських військових, які воюють на Запорізькому напрямку.

Детальніше


Заупокійна Літургія в дев’ятий день після упокоєння протоієрея Романа Сливки

12 березня 2024 року, на дев’ятий день після упокоєння протоієрея Романа Сливки, у храмі святого архістратига Михаїла с. Базаринці Збаразького благочиння відбулися заупокійні богослужіння.

Детальніше


Читання Акафісту Пресвятій Богородиці у храмі святого великомученика Юрія Переможця

10 березня 2024 року , в Неділю мʼясопусну, про Страшний суд, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор звершив читання акафісту Пресвятій Богородиці у храмі святого великомученика Юрія Переможця на Новому світі в Тернополі.

Детальніше